lamqta.comОвен  Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,

...
lamqta.comОвен  Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,
Коментари Харесай

Днес каквото и да започнете, ще бъде за добро

lamqta.com

Овен 
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити.  

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.

Рак
Времето, което наскоро сте посветили на фамилните отговорности е било прекарано плодотворно и до някъде забавно, само че Ви е коствало доста сили. Даже и когато нещата вървят почти добре, отново има някакви прочувствени неприятности: недоразбиране с другари или огромно натоварване на работа. Поради всичко това през днешния ден сте доста по-чувствителни от нормалното. Отделете малко време с цел да съберете сили и се заемете с това, което може да Ви помогне. 

Лъв
Днес е сполучлив миг, в който напълно да се заемете с осъществяването на фамилните работи, настоящите битови проблеми, а също и с учредяване на персонален бизнес. Именно през този ден би трябвало да се откажете непременно и дефинитивно от контакти, неща и планове, които са изгубили за Вас всякаква стойност и с които се занимавате единствено по табиет, или под натиска на други лица. Ако се чувствате спокойни в личния си дом, самоуверено дайте воля на личните си страсти. Взаимоотношенията с членовете на фамилията дават обещание да бъдат приятни и спокойни, а съпружеското привличане ще бъде изключително мощно и буйно.

Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е мощен човек? Духовно или физически – не е значимо.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е по този начин. Оказва се, че половинката Ви е доста нежен и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в сложните моменти. Сега за нея това е доста значимо!

Везни
През този ден Ви следва доста виновна среща, от резултата на която значително ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- отново ще бъде любовна, въпреки че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми. 

Козирог
Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Водолей
Денят дава обещание да бъде забавен и прелестен. Ще съумеете да удържите победа над личните си недостатъци и ще се справите с това, което по-рано Ви се е коствало непостижимо. Особен мотив за горделивост ще имате, в случай че напоследък нещата Ви не са „ вървели ” и е имало заплаха да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане неусетно. Необходима Ви е изясненост в контактите. За страдание, интуицията може да Ви подведе, тъй че би трябвало доста деликатно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби
Може да се върнете към предходните занимания, и да ги доверете до край, без изпитание. Идват забавни оферти, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате опция да прекарате времето си доста прелестно и увлекателно. Не са изключени и сантиментални запознанства. Отношенията, стартирани през този ден изначало ще бъдат повърхностни, само че доста скоро може да преминат на по-сериозно равнище. Възможни са финансови компликации, напразни разноски и загуби. Всичко това е единствено досадно, само че никога трагично, тъй че не си заслужава да се разстройвате.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР